FAIR PLAY AUTÓSIKSOLA

Fair Play Autósiskola

Sziasztok!

Hajdu Ferenc vagyok szakoktató, iskolavezető és vizsgabiztos.

2004-ben tettem sikeres szakoktatói alapvizsgát és kezdtem el dolgozni a szakmában nagy elánnal. Belevágtam az oktatásba és folyamatos munkával sok-sok tanulót sikerült vezetői engedélyhez juttassak.

2009-ben gondoltam egy nagyot és megalapítottam saját autósiskolámat ahol a magas színvonalú oktatást helyeztem előtérbe. Több, szakmailag elismert kollégámmal együtt építgettük iskolánk hírnevét.

2015-ben jelentkeztem vizsgabiztosi szaktanfolyamra, amit 2016 decemberében sikeresen el is végeztem.

Álláslehetőséget kaptam a Hajdú-Bihar Megyei Járáshivatal Fogyasztóvédelmi és Mérésügyi Főosztály Képzési és Vizsgáztatási osztályán mint főállású vizsgabiztos. Sajnos összeférhetetlenség miatt az iskolámat szüneteltetnem kellett, majd 2018 év végén az életemben történt változás miatt fel kellett adnom az állásomat. Ezért döntöttem úgy, hogy ismét megnyitom iskolámat.

Fő mottónkat az iskola neve magában foglalja!

„FAIR-PLAY”

Azt szeretném ha a tanulók teljes mértékben lennének tájékoztatva az AM, az A, a B, az A2 és a BE kategóriás jogosítvány megszerzésével kapcsolatban, mindenféle ígérgetések mellőzésével. Lehet nem mi vagyunk a legolcsóbb iskola, viszont amit ígérünk, az a kifizetett szolgáltatásért kapott megfelelő és magas szintű képzés.

Köszönjük,hogy ellátogattál honlapunkra, remélem felkeltettük érdeklődésedet.

Üdvözlettel,

Hajdu Ferenc
iskolavezető

FAIR PLAY Autósiskola

KAPCSOLAT

Irodáink

4029 Debrecen, Csapó utca 96.

Ügyfélfogadási idő: H-P: 08:00 – 12:00

4271 Mikepércs, Petőfi utca 87.

Ügyfélfogadási idő: telefonos egyeztetés alapján

Telefon
+36 70 599 60 30

Email
info@fairplayautosiskola.hu